openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Prodej a montáž plastových oken

Prodej a montáž plastových oken

Ať už řešíte rekonstrukci či novostavbu, jistě budete plánovat i nová okna. V OPENBLU se prodeji a montáži plastových oken věnujeme řadu let, spolupracujeme s ověřenými výrobci a pyšníme se sehraným týmem techniků. Díky tomu vám nabízíme vysokou kvalitu výrobků a služeb, na kterou se můžete 100% spolehnout.

Proč si vybrat plastová okna s montáží od OPENBLU?

Od počátku založení firmy OPENBLU je naší ambicí nabídnout kvalitní výplně stavebních otvorů za nejvýhodnější ceny. Díky našemu know-how, spolupráci s dodavateli a nadstandardní péčí o naše klienty se nám tato vize plní.

Co vám při prodeji a montáži plastových oken nabízíme?

  • Garantujeme nejvýhodnější cenovou nabídku v regionu
  • Plastová okna a dveře z kvalitního německého profilu
  • Spolehlivé rakouské kování
  • Zkušený a proškolený tým techniků
  • Rychlý a kvalitní záruční i pozáruční servis
  • Dlouholetá tradice ve výrobě a montáži oken


Chci nezávazně poptat

Pořiďte si plastová okna, na která je spolehnutí

Díky flexibilní výrobě jsme schopni namontovat okna téměř v jakémkoliv rozměru. V nabídce máme řadu ověřených plastových profilů s těsněním, která vynikají výbornými tepelně-izolačními vlastnostmi, dlouhou životností a vysokou ochranou před hlukem a vlivy počasí. Na plastová okna i okna z dalších materiálů nabízíme oblíbené venkovní a vnitřní stínění. Rádi pro vás zpracujeme nezávaznou nabídku na míru.

Demontáž starých oken nechte na nás

Víme, že demontáž starých oken a montáž nových je strašákem mnoha domácností. Snažíme se proto vaše obavy z rámusu, nepořádku a dočasného nepohodlí snížit na minimum a celou výměnu provést v co nejkratším čase. Veškeré montážní i stavební práce provádíme s pečlivostí a závěrečný úklid je u nás samozřejmostí.

Podívejte se na reference

Vybíráme pro vás to nejlepší

Nechte starosti s výměnou oken na nás. Prodeji a montáži plastových oken se věnujeme denně již řadu let a o výsledcích naší práce svědčí stovky spokojených klientů. Nahlédněte do našich referencí nebo nás rovnou navštivte na naší prodejně v Doudlebech nad Orlicí.

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
US