openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Plastová okna, jejich servis a seřízení

Plastová okna, jejich servis a seřízení

I špičková plastová okna potřebují někdy odborné seřízení a servis. Dopřejte jim jej, a sami uvidíte, že zase budou šlapat jako hodinky. Příčin nutné opravy může být více, ale šikovní odborníci najdou rychle tu pravou a pomohou s její nápravou.

Seřízení plastových oken

Pravidelné seřízení plastových oken či balkonových dveří není nic neobvyklého. Čeho všeho se seřízení plastových oken nejčastěji týká?

  • Výměna skel a výplní
  • Výměna či promazání kování
  • Obměna těsnění
  • Náhrada jednotlivých dílů oken za jiná
  • A mnoho jiných

Neotálejte se seřízením svých plastových oken. Váš problém může být vyřešen rychle a odpadne vám tak další starost. Stává se vám často, že se vaše skla orosí? Řešením může být výměna skel s vyšším tepelným koeficientem. Dalším důvodem pro seřízení plastových oken bývá údržba kování. V neposlední řadě vyhledávají zákazníci servis plastových oken kvůli obměně těsnění. Každý řeší možnosti, jak efektivně ušetřit za energie. Únik tepla okny je jedním z nejčastějších problémů, jenž vám může ušetřit nemalé peníze. Potřebujete některý díl okna rychle přesklít? Neváhejte a nechte si ho vyměnit co nejdříve. Zkušený pracovník to má hotové raz dva. A pokud jste zapomněli na dětské pojistky do oken nebo balkonových dveří, i to se dá snadno napravit.

Poptat servis

Plastová okna a jejich servis

Pravidelný servis plastových oken je tedy důležitý při celkové údržbě celého domu či bytu a neměl by být opomíjen. Něco se vám na vašich oknech nezdá? Raději byste nyní zvolili otočně sklopné okno místo sklopného? Nebo jste zjistili, že místo fixního okna by bylo vhodnější otevíratelné? Splňte si své představy o dokonalém bydlení, ke kterému mohou přispět okna, která budou zkrátka top. A jestli váháte pouze kvůli tomu, že se vám to zdá rozmařilost, protože jste si svá plastová okna pořídili vlastně nedávno, pak si to rychle vyžeňte z hlavy a běžte do toho. I vaše plastová okna přivítají odborný servis a vy budete mít radost, že jste vychytali všechny mouchy, které se běžně při stavbě či přestavbě objeví.

Firma Openblu

Nejlepší seřízení a servis plastových oken

Hledáte firmu, která se postará o to nejlepší seřízení a servis vašich plastových oken? Spolehlivá a inovativní firma Openblu z Rychnovska zajišťuje záruční i pozáruční servis oken i dveří nejen pro zákazníky, ale i všechny jejich majitele. A proč se obrátit právě na nás? Nejen že máme dlouholetou zkušenost s výrobou i údržbou plastových oken z německého profilu, ale zároveň se můžete spolehnout na náš servis. Nabízíme i kvalitní rakouské kování, dále komplexní služby zákazníkům a bohatý sortiment služeb. To nejlepší seřízení a servis plastových oken ve východních Čechách najdete zkrátka u nás.

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
US